Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vasterbo/städa.com/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5787
Cookies och GDPR - STÄDA

Cookies & GDPR

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att tillhandahålla information till webbplatsens ägare hur besökare navigerar och hanterar sidan via Google Analytics.

Om cookies

Sedan den 1 juli 2011 så får cookies och annan teknik som används för att lagra eller hämta uppgifter bara användas med besökarens samtycke – detta samtycke lämnas på olika sätt exempelvis genom besökarens webbläsare.

Om du inte vill att din webbläsare ska lämna samtycke till att cookies från vasterbottenssapa.se lagras i din dator, så kan du ändra detta i din webbläsares inställningar. Läs mer på www.minacookies.se.

Cookies är passiva filer som webbplatser lagrar på sina besökares datorer, bl.a. för att de ska känna igen dessa datorer nästa gång de får besök av dem. På vasterbottenssapa.se används även s.k. sessionscookies för att kundvagnen ska fungera och för att våra besökare ska kunna göra beställningar. Dessa sessionscookies försvinner när du som besöker vår webbplats stänger din webbläsare.

GDPR – Så här hanterar vi dina personuppgifter

Det är viktigt för oss på VästerbottenssåpaStäd att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter. Det kan också vara köphistorik, bonuspoäng och annat i likhet med detta – du som är kund hos oss vet redan att vi inte har några kundkonton, ingen inloggning och inga bonuspoäng. Vi sparar ingen onödig, överflödig information.

De personuppgifter du lämnar vid bokning ser vi till att skydda. Vi ser till att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner.

På den här sidan beskriver vi hur och varför vi behandlar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har.

  1. Vid bokning lämnar du dina personuppgifter för att vi ska kunna komma hem till dig eller till ditt företag samt att vi ska kunna fakturera dig för de städtjänster du beställt och som vi utfört.
    Uppgifterna sparas i vårt bokföringsprogram, vilket kommer från Swedbank och heter Speedledger, du kan läsa mer om dem här.
  2. E-post – skickar du ett mail till oss (gäller även formulären på hemsidan) så sparas det i 6 månader. Vi sparar ditt mail eftersom det ofta är så att ni kunder har en fråga som vi eller ni önskar återkoppla i.
  3. Telefon – röstsamtal, samtalslista, sms och mms raderas automatiskt vid varje månadsskifte.
  4. Sociala medier – De sociala medier vi använder är:  Facebook, Instagram och Pinterest. Deras villkor och avtal har vi accepterat och signerat. Vi följer deras regelverk och önskar du inte följa oss längre avanmäler du dig via respektive socialt media.
  5. Papper – Kundorder-scheman, inkomna pappersbrev vilka innehåller personuppgifter destrueras kvartalsvis.
  6. Rutiner 
    Vid personuppgiftsincident rapporteras till Datainspektionen inom 72h – berörda informeras och händelsen dokumenteras på företaget och sparas tillsammans med den bokföring som enligt bokföringslagen skall arkiveras.
    Begäran om tillgång: Inom en månad skickas skriftlig kopia på personuppgifter.

Fast pris, erfaren personal, full diskretion

Här finns vi

Adress

Volgsjöstrand 5
91232 Vilhelmina

Städcentral

Volgsjöstrand

Telefontid bokning

M-F:  09.00 – 11.00
Tfn:

Kontakta oss