Hemstäd

Hos oss på VästerbottenssåpaStäd kan du välja om du vill ha återkommande städning, till exempel varje eller var annan vecka, en gång i månaden eller vid ett enstaka tillfälle. Du bestämmer också hur du vill ha städat.

OM TJÄNSTEN

Vi bokar ett möte och du berättar för oss vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha städningen utförd.
Vi håller oss till miljövänliga och klimatsmarta alternativ när det kommer till städprodukter.
Vi gör en enkel städbeskrivning så att vi kan följa upp vad som gjorts.
Kanske vill du att vi stryker tvätten eller städar kylskåpet.
Berätta för oss så ordnar vi det!

SÅ BLIR DU KUND

 • Vi börjar med ett besök, vi kommer  hem till dig och tillsammans kommer vi fram till hur mycket vi ska städa, vilka dagar, hur ofta och så vidare.
  Vi gör också upp om eventuella nycklar och andra praktiska detaljer.
 • Vi använder din egen dammsugare. (Det är säkerhetsdetalj, då damsugare inte bör flyttas mellan olika hem p.ga. risk för smittspridning)
SÅ FUNGERAR DET
 • Du betalar en fast summa varje månad för de timmar vi kommit överens om och vi sköter allt det administrativa när det är så att du uppfyller kraven för RUT-avdraget. Det vill säga: du behöver inte ligga ute med pengar utan betalar summan efter RUT.
 • Vill du ha något gjort som avviker från din vanliga städrutin t ex fönsterputs eller rengöring av ugnen ber vi dig att kontakta oss i god tid i förväg så att vi har med rätt utrustning.
 • Om du behöver boka om städtiden, så kan du göra det senast 5 dagar före planerad städning.

Vill du ha städning enstaka tillfällen så fakturerar vi efter beställd och överenskommen timme.

Hemstäd med RUT

Pris 355,35:- /h.  Boka hemstäd hos oss. Vi städar enstaka tillfällen, varje vecka, var annan eller en gång i månaden. Du bestämmer.
Efter RUT blir priset: 177,67kr / timme. Från och med februari 2022 tillkommer 59kr i framkörningsavgift / städtillfälle. 
Milersättnin: 3,5kr / km debiteras utanför Vilhelmina tätort. 

.

OM OCH AVBOKNING

 • Du kan alltid boka om eller boka av men tänk på att om du t ex har en återkommande tid var 14:e dag och avbokar din tid är det inte säkert att vi kan erbjuda en ny tid innan din nästa ordinarie tid.
 • Om du pausar, avbokar, ombokar så kan vi genomföra ändringen inom 24h. Teamet återsamlas alltid kl11.00 varje vardag och då kan ändringar i schemat/planeringen göras.
  Så meddelar du innan kl11.00 en vardag så gör din ändring samma dag. Meddelar du oss efter kl 11.00 genomförs din ändring nästa dag efter kl 11.00. Om du gör en ändring en fredag efter kl 11.00 genomförs ändringen nästkommande måndag efter kl.11.00.
 • Under sommaren (semesterperioden juni-juli) kan ytterligare förseningar förekomma på grund utav semestrar.

Fast pris 172kr per timme, erfaren personal, full diskretion

Här finns vi

Adress

Volgsjöstrand 5
91232 Vilhelmina

Städcentral

Volgsjöstrand

Telefontid bokning

Kl.09.15 -11.00
Kl.13.00 – 15.00

Tfn: 070-360 02 41

2 + 4 =